مقاله: طرز تهیه آش بادمجان ملایر به 2 روش

به گزارش زرین گراف، چنان که از کلمه آشپزی پیداست، آش در فرهنگ ما به معنای غذا بوده است. البته باید توجه داشته باشیم که آش همه چیز های را که ما امروزه پلو، چلو و کته می نامیم و با نوعی خورش همراه هستند، دربر می گرفته است. اما گاهی آش را شل درست می نموده اند و آن را آش شله یا با می نامیده اند، چنان که در ترکیب آش شله قلمکار و شوربا به جا مانده است. تنوع آش های ایرانی مانند خورش ایرانی بسیار زیاد است و هر آشپزی می تواند با ذوق شخصی، آش یا آش های دلخواه خود را اختراع کند.

مقاله: طرز تهیه آش بادمجان ملایر به 2 روش

آش بادمجان ملایر یکی از غذا های محلی استان همدان می باشد که بیشتر در شهر ملایر طبخ می شود و به عنوان نهار، شام یا پیش غذا سرو می شود. بادمجان، بلغور، حبوبات و گوشت از اجزاء اصلی این آش هستند، ولی آنچه مسلم است، این است که میزان و نوع حبوبات به کار رفته در تهیه این غذا به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد. بعضی ها فقط از عدس در ترکیب آش استفاده می نمایند و بعضی از انواع لوبیا و نخود. طرز تهیه آش بادمجان ملایر به دو روش، مطلبی است که قصد داریم در این مقاله به شما ارائه دهیم.

این آش برای 6 نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 30 دقیقه و زمان پخت حدود 2 ساعت می باشد.

آش بادمجان ملایر با عدس را طبق دستور ارائه شده در فوق درست کنید، با این تفاوت که:

منبع مقاله: طرز تهیه آش بادمجان ملایر به 2 روش

انتشار: 15 آبان 1400 بروزرسانی: 15 آبان 1400 گردآورنده: zarringraph.ir شناسه مطلب: 1040

به "مقاله: طرز تهیه آش بادمجان ملایر به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه آش بادمجان ملایر به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید