استراتژی آموزش وپرورش در بازگشایی تدریجی مدارس
به گزارش زرین گراف، تهران (پانا) - معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی در مصاحبه با برنامه روزنه رادیو مصاحبه با موضوع آموزش مجازی یا آموزش حضوری گفت استراتژی وزارت آموزش وپرورش بازگشایی تدریجی مدارس با رویکرد حفظ سلامت دانش آموزان است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش وپرورش استثنایی، سید جواد حسینی در این مصاحبه تلفنی گفت: برای شروع مهر استراتژی نظام تعلیم وتربیت، مهری باشکوه و آرام با بازگشایی تدریجی و اقتضایی به همراه حفظ سلامت دانش آموزان است.
وی اضافه نمود؛ شروع مهر با آموزش های مجازی شروع خواهد شد و به تدریج باتوجه به شرایط هر مدرسه، منطقه شهرستان و استان آموزش های حضوری هم در دستور کار قرار گرفته است. رویکرد اصلی آموزش وپرورش حفظ سلامت دانش آموزان است و به منطقه ها و مدارس در مورد نحوه ارائه آموزش ها تفویض اختیار شده است.
حسینی با بیان اینکه کرونا یک شرایط ناخواسته در نظام تعلیم وتربیت ایجاد کرد اظهار کرد: واکنش نظام تعلیم وتربیت و معلمان به شرایط کرونا بسیار سریع و خلاقانه بود و معلمان با جهاد آموزشی در این شرایط آموزش ها را ادامه دادند.
وی اضافه نمود: آموزش وپرورش با این اعتقاد که آموزش با حفظ سلامت حق مسلم دانش آموزان است در دوران کرونا برای تداوم آموزش اطلس یادگیری با روش های مختلف آموزش تدوین کرد. آموزش های انفرادی، ارسال درس نامه، مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد از جمله روش های آموزشی در دوران کرونا بود.
حسینی با بیان اینکه در امسال در کنار روش های آموزشی سال گذشته آموزش های حضوری هم در دستور کار واقع شده است گفت: یکی از اصول کاری استفاده از تجارب زیسته دوران کرونا در 18 ماه گذشته است و در دوران پسا کرونا هم از این دستاوردها استفاده خواهد شد.
وی یکی از آسیب های در خانه ماندن دانش آموزان را آسیب های جسمی دانست و گفت: تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی در دوران کرونا بیشترین آسیب را دید و موجب بروز مسائل جسمانی متعددی برای دانش آموزان شد. در امسال و در کنار بازگشایی تدریجی مدارس فعالیت های ورزشی دانش آموزان با جدیت پیگیری خواهد شد. در حوزه آموزش وپرورش استثنایی جشنواره نشاط با 30 فعالیت ورزشی نشاط آور و با حضور خانواده ها اجرا خواهد شد.
معاون وزیر با بیان اینکه سازمان آموزش وپرورش استثنایی مولود انقلاب اسلامی است گفت: از زمان تأسیس تا به امروز پوشش تحصیلی دانش آموزان استثنایی 18 برابر شده است. 152 هزار دانش آموز استثنایی در 1743 مدرسه استثنایی و 20 هزار مدرسه پذیرا در هفت گروه در حال تحصیل هستند و علاوه بر خدمات آموزشی خدمات توان بخشی هم دریافت می نمایند.
منبع: خبرگزاری پانا