کتلت برنج، بادام و میوه خشک
به گزارش زرین گراف، این کتلت که به انگلیسی آن را فریتر می نامند برای وعده صبحانه مناسب است زیرا مملو از میوه های خشک و بادام است و همه نوع ویتامینی در آن پیدا می گردد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 12 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه برنج قهوه ای پخته شده
- ¾ پیمانه میوه های خشک خرد شده (به دلخواه)
- 3 قاشق غذاخوری بادام
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری دانه مریم گلی
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
- دو عدد سفیده تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق چایخوری روغن زیتون
- 4 قاشق چایخوری مربای آلبالو
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، برنج، میوه های خشک، بادام، زرده تخم مرغ، دانه مریم گلی، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی هم بزنید تا پف نمایند. سپس آن را به
مخلوط برنج اضافه کنید.
2- در یک تابه، 1.5 قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. برای هر کتکت، 4 قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه بریزید. اطراف آن را صاف کنید و هر طرف را حدود 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و به همراه مربای آلبالو سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 262
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 54 میلی گرم
- کربوهیدرات: 38 گرم
- فیبر: 5 گرم
- قند: 19 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- سدیم: 168 میلی گرم
- پتاسیم: 350 میلی گرم
- کلسیم: 61 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: zarringraph.ir
شناسه مطلب: 1304
به "کتلت برنج، بادام و میوه خشک" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کتلت برنج، بادام و میوه خشک"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید