طرز تهیه شیرینی ماندل بولار، شیرینی خوشمزه نوروز
به گزارش زرین گراف، خبرنگارانـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی های خوشمزه خانگی رونق می گیرد. شیرینی های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی ماندل بولار یکی از شیرینی های خشک مناسب برای نوروز است که بسیار لذیذ و همچنین زیباست. ماندل بولار نوعی شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که روش پخت بسیار آسانی دارد.
به گزارش خبرنگاران، این شیرینی از ترکیب آرد شیرینی، آرد برنج و کره تهیه می شود که در آخر وسط آن را با ژله بریلو یا شکلات آب شده پر می کنند. اگر مایلید که این شیرینی زیبا و هیجان انگیز را برای نوروز تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی ماندل بولار خوشمزه و مجلسی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به پخت این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار
آرد سفید شیرینی: 250 گرم
آرد برنج: 250 گرم
پودر قند: 75 گرم
کره: 300 گرم
زرده تخم مرغ: 5 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات تخته ای برای تزیین: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به آرد شیرینی
نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است مقدار آن کم تر یا زیاد تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
نکات مربوط به پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت کوب بکوبید و سپس الک کنید.
طرز تهیه شیرینی ماندل بولار
1 ـ برای شروع کار کره را داخل یک کاسه بریزید تا به دمای محیط برسد؛ سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا پودر قند و کره کاملا نرم و پفکی شوند.
2 ـ حالا زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی حدود 1 دقیقه بزنید تا مواد یک دست شوند.
3 ـ حالا مخلوط آرد شیرینی و آرد برنج را که الک کرده اید، به مواد اضافه کنید و از اینجا به بعد همزن را کنار بگذارید. مواد را با دست هم بزنید و خوب ورز بدهید تا به یک خمیر یک دست تبدیل شود که به دستتان نچسبد. حالا خمیر آماده را داخل کیسه فریزر بریزید و حدود 20 دقیقه در یخپال بگذارید تا استراحت کند.
4 ـ خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره داخل کاسه بریزید و کمی دیگر ورز بدهید. حالا خمیر را روی میز کار به صورت یک نواخت و با قطر حدودا 3 تا 4 سانت باز کنید و با قالب های مخصوص شیرینی مانند قالب گل یا قلب قالب بزنید. اگر قالب نداشتید، از خمیر به مقدار گردو بردارید و گرد کنید؛ سپس وسط آن را با انگشت فشار بدهید تا حفره کوچکی وسط شیرینی شکل بگیرد. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی سینی فر بچینید. سینی فر را در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط بگذارید.
5 ـ بعد از اینکه شیرینی پخت و کاملا خنک شد، آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی شیرینی ها را با شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کرده اید، تزیین کنید. همچنین می توانید برای تزیین این شیرینی از ژله بریلو رنگی به جای شکلات استفاده کنید.
نکات مهم برای تهیه شیرینی ماندل بولار
1 ـ توجه داشته باشید شیرینی هایی را که برای تهیه آن ها از کره استفاده می شود، باید حتما داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه داری کنید. اگر می خواهید این شیرینی را بیش تر از یک یا دو هفته نگه داری کنید، حتما ظرف را داخل فریزر بگذارید.
2 ـ برای تهیه شیرینی ماندل بولار می توانید به جای کره از روغن مخصوص شیرینی استفاده کنید.
3 ـ این مقدار مواد حدود 1 کیلو شیرینی ماندل بولار به شما می دهد. در صورتی که می خواهید مقدار بیش تری از این شیرینی تهیه کنید، مواد را به نسبتی که در دستور گفته شده است، دوبرابر کنید.
منبع: فرارو