طرز تهیه بوقلمون مخصوص کریسمس
به گزارش زرین گراف، طرز تهیه بوقلمون کریسمس
در این مطلب از مجله گردشگری خبرنگاران شما را با طرز تهیه بوقلمون کریسمس آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
در آستانه فرا رسیدن کریسمس، بازار خرید و فروش بوقلمون در کشورهای غربی حسابی داغ می گردد. خوردن گوشت بوقلمون در شب کریسمس یکی از سنت های قدیمی این عید مسیحی است. گوشت بوقلمون سرشار از پروتئین و مواد معدنی است و برترین گزینه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند یا دچار اضافه وزن هستند. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه بوقلمون مخصوص شب کریسمس بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- بوقلمون 1 عدد
- کره 200 گرم
- روغن زیتون به اندازه لازم
- لیمو 2 عدد
- آب لیمو به اندازه لازم
- سیر 3 الی 4 حبه
- جعفری خرد شده اندازهی
طرز تهیه
ابتدا کره را با جعفری خرد شده، سیر له شده یا رنده شده، پوست لیمو رنده شده، اندازهی آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل شکم بوقلمون را نمک و فلفل بریزید.
2 عدد پیاز را 4 قسمت کنید، یک عدد لیمو 4 قسمت شده و چند عدد برگ بو را داخل شکم بوقلمون بگذارید. با دستتان پوست سینه مرغ و اطراف آن را از گوشتشان جدا کنید سپس مواد کره را که آماده کردید به زیرپوست بوقلمون بمالید و پخش کنید و بقیه آن را هم روی پوست بوقلمون بمالید و بگذارید در یخچال به مدت یک شب بماند.
سپس روزی که می خواهید بوقلمون را درست کنید یک اندازه روغن زیتون روی بوقلمون بریزید و در فر بگذارید با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزد و سپس از فر بیرون آورید و روی بوقلمون را با بیکن بوقلمون بپوشانید برای اینکه گوشت بوقلمون خشک نگردد هر یک ساعت یک بار از فر بیرون بیاورید و آب بوقلمون را روی آن بریزید و دوباره در فر بگذارید به مدت 2 ساعت و نیم با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت بپزد. نوش جان
نکته: پخت بوقلمون بستگی به کوچک و بزرگی آن دارد اگر بزرگ باشد زمان بیشتری برای پختن بوقلمون می خواهید.
منبع: تاپ تراول