شمار موارد کرونا در دنیا از 20 میلیون گذشت ، 10 میلیون افزایش فقط در 43 روز
به گزارش زرین گراف، شمار موارد کروناویروس در دنیا از 20 میلیون مورد عبور کرد و کشورهای آمریکا، برزیل وهند بیش از نیمی از موارد شناخته شده عفونت را به خود اختصاص می دهند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز شمار موارد بیماری کووید-19 ناشی از کروناویروس جدید اکنون دست کم چهار برابر شمار میانگین موارد سالانه آنفلوانزای شدید بر اساس ارقام سازمان دنیای بهداشت است.
شمار تلفات ناشی از کووید-19 نیز اکنون به حدد 730000 مورد رسیده است که از حداکثر موارد سالانه مرگ ناشی از آنفلوانزا در دنیا بیشتر است.
تقریبا شش ماه طول کشید تا از هنگام گزارش نخستین مورد عفونت در شهر ووهان در چین در اوائل ماه ژانویه شمار موارد عفونت به 10 میلیون برسد. اکنون فقط در طول 43 روز شمار موارد عفونت به 20 میلیون رسیده است.
-
شمار موارد کرونا از 10 میلیون و شمار تلفات آن از نیم میلیون گذشت
کارشاسنان معتقدند داده های رسمی درباره موارد عفونت و مرگ ومیر به خصوص در کشورهای با توانایی محدود آزمایش کردن کمتر از حد واقعی است.
آمریکا حدود 5 میلیون، برزیل حدود 3 میلیون و هند حدود 2 میلیون مورد از موارد عفونت را به خود اختصاص می دهند. روسیه و آفریقای جنوبی در رده های بعدی قرار می گیرند.
پاندمی کرونا در حال حاضر بیشترین سرعت انتشار را در کشورهای آمریکای لاتین دارد که تقریبا 28 درصد موارد بیماری و بیش از 30 درصد مرگ های ناشی از آن در آنها اتفاق افتاده است.
در حالیکه موج اول بیماری در بعضی از کشورها هنوز به قله خود نرسیده و بعضی از کشورها با اوج گیری دوباره موارد عفونت روبرو شده اند، دولت ها پاسخ های متضادی به شیوع بیماری داده اند. بعضی از کشورها دوباره اقدامات سختگیرانه بهداشت عمومی را دوباره اعمال نموده اند، اما بعضی از کشور به کاهش محدودیت ها ادامه می دهند.
کارشناسان بهداشتی انتظار دارند چگونگی بازگشایی مدارس و بازگشت به کار و زندگی اجتماعی کشورها را با تنگنا روبرو کند و تا هنگامی که واکسنی در اختیار قرار گیرد،اعمال محدودیت ها برای مهار بیماری نوسان داشته باشند.
مسابقه برای واکسن کرونا با بیش از 150 واکسن نامزده شده در حال ساخت و آزمایش در سراسر دنیا ادامه دارد و 25 واکسن اکنون وارد کارآزمایی های بالینی در انسان ها شده اند.
با اینکه بچه ها در ایالات متحده آمریکا از هفته پیش بازگشت به کلاس های درس را آغاز نموده اند، بحث ها درباره ایمنی مدارس در این شرایط همچنان در جریان است.
بریتانیا پس از شیوع های جدید کرونا در بعضی از کشورهای اروپایی، اسپانیا و بلژیک را به فهرست کشورهایی که مسافران بازگشته از آنها باید 14 روز در خانه قرنطینه شوند، افزوده است
در آسیا، چین همچنین با استفاده محدودیت های سختگیرانه محلی برای مهار شیوع های محلی توانسته است شمار موارد جدید روزانه کرونا در سرزمین اصلی این کشور در حد ارقام دورقمی کوچک حفظ کند.
استرالیا قرنطینه سختگیرانه و منع رفت وآمد شبانه در شهر ملبورن برقرار نموده است تا شیوع را در آن مهار کند. در مقابل کشور همسایه استرالیا، نیوزیلند عمدتا به شرایط طبیعی بازگشته است و در آخر هفته به صدمین روز بدون مورد جدید از سرایت محلی کرونا رسید.
منبع: همشهری آنلاین