ساندویچ مرغ مکزیکی خوشمزه با سبزیجات
به گزارش زرین گراف، ساندویچ مرغ مکزیکی برای شام و ناهار گزینه بسیار خوبی است و می توانید از سبزیجات مختلف برای تهیه این ساندویچ بهره ببرید و یک غذای درجه یک بین المللی داشته باشید.
ساندویچ ها در طعم و مزه های مختلفی تهیه می شوند. ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات مختلفی تهیه می گردد و می توانید مرغ را به صورت ریش شده آبپز یا خرد شده تهیه کنید. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید.
عناوین مطلب
- مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات
- طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات
- مرحله اول
- مرحله دوم
- مرحله سوم
- مرحله چهارم
- فوت و فن های پخت ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات
- بعلاوه بخوانید:
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات
- سینه مرغ 1 عدد
- قارچ 300 گرم
- سبزیجات آبپز(ذرت و هویج) 1 لیوان سر خالی
- فلفل دلمه 1/2 عدد
- کره 50 گرم
- سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه 1 عدد یا 2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل سیاه به اندازه لازم
- چیپس خلال یا سیب زمینی سرخ نموده به اندازه لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات
شما می توانید این ساندویچ مرغ مکزیکی را خیلی سریع و آسان تهیه کنید.
مرحله اول
ابتدا باید سینه مرغ را از وسط برش بزنید و اگر استخوان دارد بگیرید و به صورت نواری ریز با چاقو برش بزنید. کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا ذوب گردد. سپس مرغ های فیله شده را اضافه کنید و به همراه آن ادویه ها را نیز افزوده و در تابه را بگذارید و 10 دقیقه زمان دهید تا مرغ ها بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم
در این فاصله که مرغ در حال پختن است، سس را تهیه کنید. برای این کار سس مایونز را داخل کاسه بریزید و آبلیمو تازه را آب بگیرید و به همراه آویشن مخلوط کنید و تا سس یکدست گردد و بعد سس را کنار بگذارید.
مرحله سوم
مرغ های تفت خورده را از تابه خارج کنید و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و داخل تابه تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده گردد. بعد هویج و ذرت بخارپز شده (هویج را پوست بگیرید و به همراه ذرت داخل یک سبد قرار دهید و سبد را روی قابلمه بگذارید و داخل قابلمه کمی آب بریزید و در قابلمه را ببندید و زمان دهید تا هویج و ذرت نرم گردد) را اضافه کنید تفت دهید و بعد فلفل دلمه خردشده و مرغ را نیز اضافه کنید و مواد را تفت دهید.
مرحله چهارم
در ادامه باید سس تهیه شده را به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خورد مواد برود. سیب زمینی را نیز از قبل سرخ کنید یا می توانید از چیپس خلالی بهره ببرید و مواد را داخل نان باگت قرار دهید و سرو کنید.
فوت و فن های پخت ساندویچ مرغ مکزیکی با سبزیجات
- می توانید از مرغ ریش ریش شده بهره ببرید.
- اگر دوست دارید ساندویچ مرغ مکزیکی شما رژیمی باشد می توانید سس را حذف و با سس رژیمی سرو کنید.
- بهتر است قارچ ها را بشویید و خشک کنید تا کمتر آب بیندازد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی این املت 40 ثانیه ای را حتما یاد بگیرید.
منبع: پیام دلتا