طرز تهیه 8 نوع املت بین المللی؛ ساده و خوشمزه
به گزارش زرین گراف، املت یک صبحانه یا پیش غذای بین المللی است که در هر کشوری به روش خود آن کشور درست می کنند. ماده اصلی املت، تخم مرغ آن است که دلیل اصلی خوشمزه و ساده درست شدن املت می شود. املت معمولا با سبزیجات از جمله در ایران با گوجه فرنگی به همراه سبزیجات دیگر مانند پیازچه، قارچ و … تهیه می شود. املت در بعضی کشورها به همراه انواع پنیر درست می شود و با ادویه های معطر و گاهی تند آن را طعم دار می کنند.
در مجله اینترنتی خبرنگاران تلاش کرده ایم شما را با 6 مدل املت خوشمزه و آسان در کشورهای مختلف آشنا کنیم و طرز تهیه آنها را به شما آموزش دهیم. با ما همراه شوید.
1- املت گوجه
املت گوجه یکی از املت های سنتی ایرانی است که با گوجه یا رب گوجه فرنگی درست می شود. برای تهیه املت گوجه خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
گوجه فرنگی | 2 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
نمک | به اندازه لازم |
فلفل سیاه | به اندازه لازم |
پودر پاپریکا | به اندازه لازم |
ریحون خشک | 1 قاشق غذا خوری |
مرحله اول
ابتدا یک ماهیتابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم، اندازهی روغن درون آن می ریزیم. سپس 2 عدد گوجه را به صورت حلقه حلقه(یا ریز و نگینی) برش می دهیم و داخل ماهیتابه می چینیم، به گوجه ها نمک و فلفل به اندازه لازم اضافه و سرخ می کنیم.
مرحله دوم
در یک ظرف مناسب سه عدد تخم مرغ را میشکونیم و مخلوط می کنیم، تا یک دست شوند، به گوجه های سرخ شده در ماهیتابه، تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
برای ادامه طرز تهیه املت گوجه خوشمزه و سنتی بر روی لینک کلیک کنید.
2- املت فرانسوی:
املت فرانسوی با پنیر فتا یا هر پنیر دیگری به همراه سبزیجات درست می شود. این املت خوشمزه بسیار آسان است و با مواد زیر درست می شود:
تخم مرغ | 3 عدد |
فلفل دلمه ای کوچک | 1 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر فتا | به اندازه لازم |
نمک | به اندازه لازم |
فلفل سیاه | به اندازه لازم |
مرحله اول
ابتدا 1 عدد فلفل دلمه ای و 1 عدد پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
در یک ظرف مناسب 3 عدد تخم مرغ را میشکونیم، نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
سپس به تخم مرغ ها 1 قاشق غذا خوری جعفری، 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده و 1 عدد پیاز خرد شده اضافه میکنیم وبا همزن دستی مواد (تخم مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز و جعفری) را مخلوط می کنیم.
برای ادامه طرز تهیه املت فرانسوی اینجا کلیک کنید.
3- املت قارچ:
املت خوشمزه قارچ نیاز به گوجه ندارد و با پیاز و فلفل دلمه ای می توانید آن را درست کنید. برای طرز تهیه املت قارچ به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | 4 عدد |
قارچ | نیم کیلو |
فلفل سبز | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد |
نمک | به اندازه لازم |
فلفل سیاه | به اندازه لازم |
- ابتدا پیاز و فلفل سبز را نگینی و قارچ را به دلخواه خرد می کنیم.
- در یک ماهی تابه مناسب درب دار و نچسب روغن می ریزیم و به آن پیاز و فلفل سبز خردشده، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که بپزند.
- سپس قارچ خردشده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا جایی که کاملا آب قارچ گرفته شود.
برای ادامه مطلب طرز تهیه املت قارچ اینجا کلیک کنید.
4- املت دنور:
املت دنور یک املت مقوی با مواد اولیه پروتئین دار است که برای کسانی که می خواهند ورزش سنگین کنند یا نیاز به قدرت بدنی زیاد دارند، املت دنور پیشنهاد می شود. برای طرز تهیه املت دنور به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 3 قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
گوجه فرنگی | نصف یک عدد |
ژامبون گوشت یا مرغ | 3-4 ورق |
ذرت کنسروی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ درشت | 4 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 4 ورق |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن | به اندازه لازم |
- برای درست کردن مواد داخلی املت یک عدد پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. قارچ های شسته شده رو ورقه ای خرد کنید و بعد از طلایی شدن پیاز ها داخل تابه بریزین.
- و هم بزنید و حرارت رو بالا ببرید تا قارچ ها کمتر آب بندازن و سیاه نشن و یک قاشق چایخوری آبلیمو روی قارچ ها بریزین تا رنگ شون تیره نشه مواد رو هم بزنید تا قارچ ها کاملا بپزن و آبشون کشیده بشه بعد حرارت رو پایین بیارین و گوجه نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت رو اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه بدین کمی با هم بپزن و اندازهی نمک و آویشن هم اضافه کنید.
- بعد از روی حرارت بردارین و کمی که از دما افتاد ژامبون خرد شده و در صورت دلخواه یک قاشق جعفری خرد شده اضافه کنید.
سبزیجاتی که داخل املت استفاده میشه کاملا قابل حذف و جایگزین کردن هستن.
برای ادامه مطلب طرز تهیه املت دنور بر روی لینک کلیک کنید.
5- املت گوجه با سبزیجات
این املت نیز بسیار خوشمزه و به دلیل داشتن سبزیجات سرشار از ویتامین و فیبر است. املت سبزیجات و گوجه فرنگی علاوه بر صبحانه به عنوان وعده خذایی اصلی نیز گزینه مناسبی است.
گوجه فرنگی | 4 عدد |
تخم مرغ | 5 عدد |
پیازچه | 1 عدد |
فلفل دلمه ای کوچک | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
گشنیز تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به اندازه لازم |
فلفل سیاه | به اندازه لازم |
- ابتدا در یک ظرف مناسب پیازچه، فلفل دلمه ای و سیر را خرد می کنیم.
- در یک ماهیتابه مناسب درب دار و نچسب به اندازه لازم روغن می ریزیم و مواد خرد شده مرحله قبل را در آن می ریزیم و به آن ها نمک و فلفل سیاه و گشنیز تازه اضافه کرده و تفت می دهیم. برای دیدن ادامه طرز تهیه املت گوجه با سبزیجات به این مقاله مراجعه کنید.
6- املت ایتالیایی
املت ایتالیایی یا فریتاتا نوعی املت پرطرفدار ایتالیایی است که برای صبحانه نیز می توان درست کرد. این املت به پیتزا تخم مرغی هم معروف است. موادی که برای املت ایتالیایی نیاز است به شرح زیر است:
سینه مرغ | نصف یک عدد |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
قارچ | 200 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
گوجه | 1 الی دو عدد |
پیاز درشت | 1 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و ادویه دلخواه (فلفل، زردچوبه، آویشن) | به اندازه لازم |
پنیر پیتزا | به اندازه لازم |
- اول نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق روغن روی حرارت تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بعد نمک و فلفل سیاه یا هر ادویه دلخواهی به مرغ اضافه می کنیم و در نهایت آب جوش میریزیم و اجازه میدیم بپزه. بعد از پخت میذاریم مرغ کمی خنک بشه و با چاقو تکه تکه می کنیم.
- سیب زمینی ها رو نگینی خرد میکنیم و داخل تابه با روغن سرخ میکنیم وقتی آماده شد سیب زمینی ها رو برمیداریم و داخل همون تابه و روغن، پیاز های ریز خرد شده رو میریزیم و اجازه میدیم طلایی بشه.
- و بعد قارچ رو به پیازها اضافه میکنیم و حرارت رو کمی بالا میبریم. اگه مثل من از قارچ تازه استفاده میکنین یک قاشق آبلیمو هم اضافه کنین تا رنگ قارچ ها تیره نشه ولی اگه از قارچ پخته استفاده میکنین نیازی نیست.
- وقتی آب قارچ ها کشیده شد و پخت، حرارت رو کم میکنیم. (هنگام پخت قارچ تازه همواره از حرارت بالا استفاده میکنیم تا مانع آب انداختن زیاد قارچ ها بشه و حتما آبلیمو میزنیم تا قارچ ها سیاه رنگ نشن). گوجه نگینی خرد شده و ذرت رو هم اضافه می کنیم و تفت میدیم تا گوجه ها بپزه.
برای ادامه طرز تهیه املت ایتالیایی خوشمزه به مقاله فوق سری بزنید.
7- املت اسفناج و پنیر
بی شک همه ما هم اسفناج را دوست داریم و هم پنیر را. ترکیب این دو ماده خوشمزه به همراه تخم مرغ بسیار خوشمزه است و هم املتی سریع برای صبحانه درست خواهد شد. برای طرز تهیه املت اسفناج و پنیر به مواد زیر نیاز دارید.
پنیر موزارلا | یک و نیم پیمانه |
اسفناج | پنج پیمانه |
تخم مرغ | شش عدد |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
پودر پیاز | یک قاشق غذاخوری |
جعفری خشک | یک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
نمک | به اندازه دلخواه |
مرحله اول
- ابتدا داخل ماهیتابه یک قاشق روغن می ریزیم . سپس اسفناج ها را اضافه می کنیم و 5 تا 6 دقیقه تفت می دهیم.
- سپس بعد از کشیده شدن آب اسفناج، اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.
مرحله دوم
- یک ظرف مناسب قرار دادن در فر باشد انتخاب می کنیم، سطح آن را با یک برس روغنی ظرف را چرب می کنیم.
- اسفناج های سرد شده را که از قبل تفت داده بودید را داخل ظرف می ریزیم.
- روی سطح اسفناج یک و نیم پیمانه پنیر موزارلا می پاشیم و سپس روی پنیر یک قاشق چای خوری پودر پیاز اضافه می کنیم.
برای ادامه طرز تهیه املت اسفناج و پنیر سریع و خوشمزه بر روی لینک کلیک کنید.
8- املت شاک شوکا
املت شاک شوکا یک املت تونسی و مدیترانه ای است که در کشورهای دیگر نیز طزفداران زیادی دارد. برای تهیه شاک شوکا به مواد زیر نیاز دارید:
پیاز کوچک | 1 عدد |
قارچ | 3 عدد |
فلفل سبز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای کوچک | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذا خوری |
نمک | به اندازه لازم |
پنیر صبحانه | به اندازه لازم |
زردچوبه | یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک دوم قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | یک دوم قاشق چای خوری |
پودر زیره | 1 قاشق چای خوری |
پودر فلفل سیاه | یک دوم قاشق چای خوری |
مرحله اول
ابتدا در ظرفی مناسب 1 عدد پیاز را نگینی و 3 عدد قارچ را خرد می کنیم. سپس داخل ماهیتابه مناسب درب دار یک قاشق روغن می ریزیم، پیاز و قارچ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله دوم
وقتی پیاز و قارچ تغییر رنگ دادند به آنها 1 عدد فلفل سبز خرد شده و 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده اضافه می کنیم و سپس یک دوم قاشق چای خوری زردچوبه، 1 قاشق چای خوری پودر زیره، یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز و یک دوم قاشق چای خوری پاپریکا به موادمون اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط و تفت می دهیم.
مرحله سوم
در ظرفی مناسب 4 عدد گوجه فرنگی را رنده ریز می کنیم و یا با غذا ساز آن را به صورت پوره گوجه فرنگی آماده می کنیم و سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد ماهیتابه (قارچ، پیاز، فلفل سبز و فلفل دلمه ای) که تفت داده شد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی گوجه فرنگی گرفته شود.
برای ادامه طرز تهیه املت شاک شوکا خوشمزه تونسی به مقاله آن مراجعه کنید.
این املت ها را برای صبحانه درست کنید و از خوردن این املت های مجذوب کننده لذت ببرید.
منبع: اُکالا