اگر مردم بعد از 9 شب به پزشک و درمان احتیاج داشتند چکار نمایند؟

به گزارش زرین گراف، معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران با تاکید بر اینکه تمرکز محدودیت های اعلام شده بر مراکز خرید و پاساژها و تجمع های کوچک در محیط های خصوصی است، ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم، تغییر چشمگیری در کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر خواهیم داشت.

اگر مردم بعد از 9 شب به پزشک و درمان احتیاج داشتند چکار نمایند؟

به گزارش خبرنگاران، دکتر نادر توکلی، معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در گفت و گو با برنامه تهران کلینیک رادیو تهران با تاکید بر اینکه حجم ترافیک در معابر شهری پایتخت به دلیل تمرکز محدودیت ها بر مراکز خرید و پاساژ ها تغییر چندانی نکرده است، گفت: در سایر مکان ها از جمله ادارات، بیمارستان ها و سایر ارگان ها پروتکل های بهداشتی به شیوه دقیقی اجرا می شوند اما در مورد مراکز خرید که مردم با تردد های غیرضرور خود باعث ازدحام آن می شوند، با اعمال محدودیت و تعطیلی باید از بار ازدحام مردم کاسته گردد.

وی اضافه نمود: با توجه به اینکه بسیاری از مردم در مراکز خرید و پاساژها به قصد سیاحت و تفریح و نه صرفا خرید مایحتاج زندگی حضور پیدا می نمایند، امیدواریم با این تعطیلی ها از تردد و تجمع مردم کم گردد.

توکلی همچنین ابزار امیدواری کرد: در صورت همراهی مردم و با توجه به تحقیقی که اخیرا در مجله نیچر به

چاپ رسیده است که ثابت می نماید تجمع های کوچک در محیط های غیرخصوصی و نیمه خصوصی از انتشار عمده ویروس جلوگیری می نماید، تغییر چشمگیری در کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر خواهیم داشت.

معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در مورد ابهام در محدودیت عدم تردد بین ساعات 21 تا 4 بامداد در صورت بروز موارد اضطراری نیز اعلام کرد: در برخی موارد اضطراری ضروری است افراد پس از ساعت 21 از منزل خارج شوند و احتیاج به خدمات پزشکی پیدا نمایند. در این شرایط بخشی از این دغدغه ها با یاری همکاران سازمان اورژانس کشور و تماس با تلفن 115 برطرف خواهد شد.

وی در همین خصوص ادامه داد: اما باید این نکته را نیز مدنظر داشت که همکاران ما در سازمان اورژانس کشور نیز با محدویت هایی روبرو هستند اما تماس با 115 علاوه بر انتقال بیماران، دریافت هدایت و مشاوره را نیز برای موراد اضطراری به همراه خواهد داشت.

دکتر توکلی، معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از ماسک در طولانی مدت باعث کاهش اکسیژن خون نیز می گردد، گفت: استفاده از ماسک در 4-3 ساعت مداوم، به خصوص ماسک های فیلتردار علاوه بر اینکه می تواند برای جلوگیری از ورود آلودگی هوا به بدن مفید باشد، اما باعث کاهش اکسیژن خون گردد که در موارد نوشیدن و یا خوردن و یا در مواردی که افراد در اتاق تنها هستند می توانند با برداشتن ماسک آن را به حد نرمال برسانند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 دی 1399 بروزرسانی: 3 دی 1399 گردآورنده: zarringraph.ir شناسه مطلب: 523

به "اگر مردم بعد از 9 شب به پزشک و درمان احتیاج داشتند چکار نمایند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اگر مردم بعد از 9 شب به پزشک و درمان احتیاج داشتند چکار نمایند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید