پیتزای صدفی چیکن بال

به گزارش زرین گراف، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیتزای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

پیتزای صدفی چیکن بال

به گزارش گروه وبگردی خبرنگاران، امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتربخوانید

  • طرز تهیه ته شیری؛ غذای مجذوب کننده جنوبی

مواد لازم

سینه مرغ چرخکرده....... 400 گرم

عصارة مرغ...... 1 عدد

نمک....... به اندازه لازم

سیر له کرده...... 4 حبه

سس سویا ....... 2 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن....... به اندازه لازم

خمیرپیتزا........ 4 عدد

سس پیتزا...... 200 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ......220 گرم

زیتون سیاه....... به اندازه لازم

گوجه گیلاسی....... به اندازه لازم

روش تهیه

سینة مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن گاه از مواد فراهم کرده کوفته های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته ها را به اندازه ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپ های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.

منبع: شو رو شیرین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 آبان 1400 بروزرسانی: 21 آبان 1400 گردآورنده: zarringraph.ir شناسه مطلب: 1048

به "پیتزای صدفی چیکن بال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیتزای صدفی چیکن بال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید