روش های افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها
به گزارش زرین گراف، تهران (پانا) -رییس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها به صورت مجازی خبر داد.
به گزارش ایسنا، قدیر رجب زاده با اشاره به برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها، گفت: این رویداد توسط موسسه علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی زمان برگزاری این کارگاه را در روزهای 18 و 19 آذرماه سال جاری ذکر کرد و ادامه داد: هدف از این رویداد ارتقاء دانش و فراهم کردن بستر مناسب برای تبادل یافته ها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه پروبیوتیک ها و همچنین افزایش آگاهی در مورد تأثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است.
رجب زاده تاکید کرد: این رویداد بین المللی از سال 2014 تا به امروز در کشورهای نیوزلند، چین، ایران، ویتنام، مالزی و تایلند برگزار شده است. سومین دوره آن در سال 2016 در ایران به میزبانی این موسسه برگزار گشت.
رییس موسسه علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این کارگاه به صورت دوره ای در یکی از کشورها برگزار می شود، خاطر نشان کرد: هفتمین دوره کارگاه آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیک ها با موضوع اصلی افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها برگزار می شود.
رجب زاده پروتیوتیک ها را از اجزای اصلی برای افزایش و ایجاد غذاهای فراسودمند دانست که نقش مهمی در سلامت زایی جامعه دارد.
منبع: خبرگزاری پانا