خواص عرق نعناع، از خوشبو کردن دهان تا لاغری

به گزارش زرین گراف، عرق نعناع حاوی عصاره نعناع بوده و برای درمان علائم بسیاری از بیماری ها از جمله دل درد، اسهال، استفراغ، سردرد و ... مفید است، اما مضراتی چون تحریک رفلاکس معده و فشار خون را نیز شامل می گردد.

خواص عرق نعناع، از خوشبو کردن دهان تا لاغری

خواص عرق نعناع

نعناع و انواع آن، خانواده ای از گیاهان معطر هستند که به صورت بومی در اروپا و آسیا رشد می نمایند و هزاران سال است که به دلیل برخورداری از عطر و طعم دلپذیر و خواصشان مورد استفاده قرار می گیرند. از این گیاه و فرآورده های آن برای خوشبو کردن دهان، آبنبات ها و سایر مواد غذایی استفاده می گردد. در ادامه درباره خواص عرق نعناع صحبت خواهیم کرد. با زرین گراف همراه باشید.

بهبود مسائل گوارشی

مطالعات حیوانی نشان می دهند که نعناع دستگاه گوارش انسان را تسکین می دهد و درد را بهبود می بخشد. نعناع همچنین از انقباض عضلات صاف جلوگیری نموده و به درمان اسپاسم روده یاری می نماید. آنالیز 9 مطالعه بر 926 فرد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر نشان داد که نعناع و فرآورده های آن تاثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری دارد.

یاری به برطرف سردرد های تنشی و میگرن

از آنجا که نعناع به عنوان یک تسکین دهنده و شل نماینده عضلات عمل می نماید، ممکن است عصاره آن و عرق نعناع انواع خاصی از سردرد ها را نیز بهبود دهند. منتول موجود در نعناع باعث افزایش جریان خون و احساس خنکی می گردد و احتمالا درد را کاهش می دهد.

خوشبو کردن دهان

نعناع، علاوه بر اینکه رایحه دلپذیری دارد، دارای خواص ضد باکتریایی است که به از بین بردن میکروب های ایجاد نماینده پلاک دندان یاری می نماید و در نتیجه قادر است بوی بد دهان را درمان کند. مطالعات نشان می دهند که مصرف عصاره نعناع و شستشوی دهان با آن، می تواند به مرور زمان به خوشبو شدن تنفس و دهان یاری کند.

بهبود گرفتگی سینوس ها

نعناع دارای خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد التهابی است. به همین خاطر نوشیدن دمنوش یا عرق نعناع می تواند با گرفتگی ناشی از عفونت در سینوس ها، مبارزه کند. علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که منتول، یکی از ترکیبات فعال در نعناع، جریان هوا در مجاری بینی را بهبود می بخشد؛ بنابراین بخور نعناع می تواند برای تنفس بهتر شما مفید باشد. اگرچه اثرات عرق نعناع بر احتقان بینی مورد مطالعه قرار نگرفته است، اما شواهد نشان می دهند که ممکن است مفید باشد.

مبارزه با عفونت باکتریایی

تحقیقات نشان می دهند که روغن نعناع به طور موثری باکتری ها را از بین می برد. در یک مطالعه، روغن نعناع برای از بین بردن و جلوگیری از رشد باکتری های متداول در مواد غذایی، موثر واقع شد. علاوه بر این، مطالعات نشان می دهند که نعناع باعث کاهش چندین نوع باکتری که معمولا در دهان وجود دارند می گردد. منتول موجود در نعناع نیز خواص ضد باکتریایی از خود نشان داده است.

عرق نعناع برای کاهش وزن و لاغری

عرق نعناع به طور طبیعی فاقد کالری و دارای طعم دلپذیری است که این باعث می گردد یک انتخاب هوشمندانه در زمان کاهش وزن باشد. اگرچه تحقیقات زیادی در این رابطه صورت نگرفته است. در یک مطالعه کوچک بر 13 فرد سالم، مصرف یک کپسول روغن نعناع منجر به کاهش اشتها شد.

درمان یبوست

دمنوش و عرق نعناع، یک داروی طبیعی محبوب برای یاری به هضم است و بسیاری از دارو هایی که برای مسائل گوارشی تجویز می شوند، حاوی عصاره نعناع است. اثر تسکین دهنده منتول در نعناع، باعث آرامش معده هنگام مدفوع و حرکت آن در روده ها می گردد. نوشیدن یک فنجان چای نعناع یا مقداری عرق نعناع پس از هر وعده غذایی ممکن است برای کسانی که به یبوست و ناراحتی معده دچار هستند، یاری کند.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: zarringraph.ir شناسه مطلب: 417

به "خواص عرق نعناع، از خوشبو کردن دهان تا لاغری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص عرق نعناع، از خوشبو کردن دهان تا لاغری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید