بالن اینترنت رسان آلفابت چگونه به رکورد 312 روز پرواز بیوقفه دست یافت؟

به گزارش زرین گراف، بالن های هوشمند لون با استفاده از یادگیری تقویتی می توانند بر اساس تاریخچه وزش باد، بادهای پیش بینی شده و مشاهده شده و همچنین پیش بینی مسیرهای پروازی آینده، تصمیماتی بهینه در مورد نحوه حرکت کردن بگیرند.

بالن اینترنت رسان آلفابت چگونه به رکورد 312 روز پرواز بیوقفه دست یافت؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از دیجیاتو، بالن اینترنت رسان شرکت لون به تازگی به رکورد 312 روز پرواز در لایه استراتوسفر جو زمین دست یافت. بالن های این شرکت بدون داشتن موتور و با تکیه بر گاز هلیوم و هوش مصنوعی چگونه می توانند تا چند هفته پرواز کنند؟ لون با انتشار مقاله ای جدید جزئیات حرکت بالن های خود را توضیح می دهد.

لون (Loon) که از زیرمجموعه های آلفابت به شمار می رود، چند سالی است که با استفاده از بالن ها دسترسی به اینترنت را در مناطق محروم و برون شهری امکان پذیر می کند. این شرکت سال گذشته گفت که بالن های آن در مجموع به رکورد 1 میلیون ساعت پرواز در لایه استراتوسفر دست یافته اند. این شرکت همچنین اوایل آبان ماه به رکورد بیشترین مدت زمان پرواز در لایه استراتوسفر دست یافت و یکی از بالن های آن به مدت 312 روز در آسمان ماند و بیش از 217 هزار کیلومتر را پیمود.

لون اخیراً با انتشار مقاله ای در مجله Nature چگونگی پرواز طولانی مدت بالن های خود به مدت چند هفته بدون دخالت انسان یا آگاهی کامل از وزش بادها را توضیح داده است. سل کندیدو (Sal Candido)، مدیر ارشد فناوری لون به دیجیتال ترندز می گوید:

بالن های لون ارتفاع خود را برای قرار دریافت در جهت وزش بادهای مساعد کم و زیاد می کنند. تصمیم گیری در مورد زمان افرایش یا کاهش ارتفاع بر عهده الگوریتم های پیچیده است. در گذشته این الگوریتم ها توسط انسان ها نوشته می شدند، اما حالا با کمک یادگیری تقویتی هوش مصنوعی را مأمور ساخت این الگوریتم ها کرده ایم. به طور خلاصه، ماشینی ساخته ایم که قادر به توسعه یک سیستم جهتیابی بهتر در مقایسه با انسان است. این ماشین می تواند سیستم های جهتیابی را در مدت زمانی بسیار کوتاه تر نسبت به انسان ها بسازد.

یادگیری تقویتی یکی از گرایش های قدرتمند یادگیری ماشینی است که از روانشناسی رفتارگرایی الهام می گیرد و یکی از ارکان اصلی آن تمرین و تکرار برای بیشینه کردن پاداش است. بالن های هوشمند لون با استفاده از یادگیری تقویتی می توانند بر اساس تاریخچه وزش باد، بادهای پیش بینی شده و مشاهده شده و همچنین پیش بینی جهتهای پروازی آینده، تصمیماتی بهینه در مورد نحوه حرکت کردن بگیرند. هوش مصنوعی پیش از حرکت دادن بالن ها تمامی داده ها را ارزیابی و سناریوهای مختلف را شبیه سازی می کند.

استفاده از روش مبتنی بر یادگیری تقویتی به جای روش های قبلی، بالن ها را به طور مؤثر در محدوده ایستگاه های زمینی قرار می دهد بنابراین به شکلی تأثیرگذار می توانند سیگنال ها را ارسال و دریافت کنند. علاوه بر این در صورت خارج شدن از جهت به کمک یادگیری تقویتی به سرعت به جهت صحیح بازمی گردند.

کندیدو می گوید بالن های این شرکت به کمک الگوریتم یادگیری تقویتی جدید هم اکنون بر فراز کنیا در حال پرواز بوده و دسترسی به اینترنت را برای مناطق محروم این کشور فراهم می کنند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 28 دی 1399 بروزرسانی: 28 دی 1399 گردآورنده: zarringraph.ir شناسه مطلب: 564

به "بالن اینترنت رسان آلفابت چگونه به رکورد 312 روز پرواز بیوقفه دست یافت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بالن اینترنت رسان آلفابت چگونه به رکورد 312 روز پرواز بیوقفه دست یافت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید