حشد شعبی نقشه داعش برای اقدام تروریستی در نینوارا ناکام گذاشت
به گزارش زرین گراف، به گزارش خبرنگاران به نقل از الفرات نیوز، سازمان حشد شعبی عراق امروز سه شنبه بیانیه ای را در مورد جدیدترین عملیات این گروه مقاومتی در استان نینوا منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، سازمان حشد شعبی در بیانیه مذکور اعلام نمود که نیروهای این گروه مقاومتی نقشه تروریست های تکفیری داعش برای انجام اقدامات تروریستی گسترده در استان نینوا را ناکام گذاشتند.
سازمان حشد شعبی در بیانیه خود آورده است: پس از جمع آوری اطلاعات محرمانه به تحرکات بقایای داعش برای انجام اقدامات تروریستی در نینوا پی بردیم. نیروهای حشد شعبی طی عملیاتی گسترده گروهی را که قرار بود اقدامات تروریستی را انجام دهد، شناسایی و متلاشی کردند.
پیشتر تحسین الخفاجی سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق از شروع طرح امنیتی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داده بود. وی در این زمینه گفته بود: طرح امنیتی ویژه ماه مبارک رمضان شامل عملیات های پیشدستانه علیه بقایای عناصر تروریستی داعش می گردد.
این مقام نظامی ارشد عراق در ادامه تأکید نموده بود: بخشی از عملیات ویژه نیروهای عراقی در ماه مبارک رمضان در کوه های حمرین انجام می گردد. کما اینکه طرح مذکور، الانبار، دیالی و کرکوک را نیز در بر می گیرد.
منبع: خبرگزاری مهر